Přeskočit na obsah

Jak mohu odstranit konzultaci?

Ze seznamu Reports přejeďte prstem nebo otevřete menu u konzultace a zvolte Delete.

Smazané zprávy se přesunou do Archived na krátké období pro obnovení a poté jsou trvale odstraněny.

Zdravotní data jsou také automaticky smazána do 7 dnů od zpracování. Viz Jsou moje data v bezpečí?.