Jak mogę usunąć konsultację?
Z listy Raporty przesuń palcem lub otwórz menu przy konsultacji i wybierz Usuń.
Usunięte raporty przenoszone są do Archiwum na krótki czas, a następnie są trwale usuwane.
Dane dotyczące zdrowia są również automatycznie usuwane w ciągu 7 dni od przetworzenia. Zobacz Czy moje dane są bezpieczne?.