Bir konsültasyonu nasıl silebilirim?
Raporlar listesinden, bir konsültasyonun üzerinde kaydırın veya menüyü açın ve Sil’i seçin.
Silinen raporlar kısa bir kurtarma penceresi için Arşivlenmiş bölümüne taşınır, ardından kalıcı olarak kaldırılır.
Sağlık verileri de işlendikten sonra 7 gün içinde otomatik olarak silinir. Bkz. Verilerim güvende mi?.