Ga naar inhoud

Hoe verwijder ik een consult?

Vanuit de lijst Rapporten, veeg of open het menu op een consult en kies Verwijderen.

Verwijderde rapporten verplaatsen naar Gearchiveerd voor een korte herstelperiode, en worden daarna permanent verwijderd.

Gezondheidsgegevens worden ook automatisch verwijderd binnen 7 dagen na verwerking. Zie Zijn mijn gegevens veilig?.